OBSTACLE GYM

Word sterker en fitter bij ObstacleGym in Purmerend. De ultieme combinatie tussen een bikkelhard parcours en relaxed fitnessen. Bij ObstacleGym kan je trainen als individu of binnen een groep. Boek een arrangement, een bedrijfsuitje of een groepsles. Bekijk het indoor Obstacle Ninjapark van ruim 3500 m2. Een gratis kennismakingsles kan natuurlijk altijd (klik hier voor een gratis proefles).

DE TRAININGEN

OBSTACLE FIT

Obstacle Fit: een intense training van 60 minuten met een hoge fun factor. Het is een total body workout, gecreëerd om je binnen de kortste keren topfit te krijgen. Uiterst effectief voor vetverbranding want het versnelt je stofwisseling tot ver na de workout. Dus: als je klaar bent met trainen, blijf je vet verbranden. Win/win! Tickets boek je hier of op locatie.

Tickets zijn verkrijgbaar op locatie

Boek een proefles

HIP & THIGH

Hip & thigh: de nadruk wordt gelegd op het vormgeven en versterken van de been- en bilspieren en de core- en buikspieren. Tijdens onze Booty Builder-training zullen we naast oefeningen met eigen lichaamsgewicht ook gebruik maken van verschillende attributen, zoals elastieken, gewichten en kettlebells om de spieren zo effectief mogelijk te trainen. Tickets boek je hier of op locatie.

Tickets zijn verkrijgbaar op locatie

Boek een proefles

FITJUMP

Fit Jump: een mix van fitness, bootcamp en trampolinespringen, geschikt voor iedereen van 16 jaar en ouder. Bij Fit Jump gebruik je al je spiergroepen en het verveelt nooit. Fit worden, veel calorieën verbranden en afvallen, daarvoor is Fit Jump is dé methode. Fit Jump is een unieke en te gekke ervaring die goed is voor je fysieke en algemene motorische ontwikkeling. Tickets boek je hier of op locatie.

Tickets zijn verkrijgbaar op locatie

Coming Soon

gallery

OBSTACLE GYM

De focus ligt op sterker en fitter worden. Bij ObstacleSkillz in Purmerend kan je ook terecht in onze Obstacle-Gym. De ultieme combinatie tussen een bikkelhard parcours en fitness, die overigens ook nog los te boeken zijn. 
Het is mogelijk individueel te trainen en om de concurrentie bij elkaar op te zoeken. Daarnaast bieden wij leuke arrangementen aan voor bedrijfsuitjes en groepen.
Ben jij benieuwd naar ons Obstacle Ninja park  of een van onze groepslessen? boek dan een proefles of een Free Session!

LESROOSTER

Dinsdag
FitJump 19:00 – 20:00
Boek
Donderdag
HIP & Thigh 19:00 – 20:00
Boek
Dinsdag
OCR Power 20:30 – 21:30
Boek
Donderdag
OCR Power 20:30 – 21:30
Boek
Dinsdag Donderdag
Hip & Thigh 19:00 – 20:00 19:00 – 20:00
 

Bekijk onze abonnementen, tarieven en groepslessen

OBSTACLESKILLZ
van IJsendijkstraat 182
1442 LC Purmerend

Tel: +31(0)299 200 332