OBSTACLE GYM

De focus ligt op sterker en fitter worden. Bij ObstacleSkillz in Purmerend kan je vanaf heden ook terecht bij ObstacleGym. De ultieme combinatie tussen een bikkelhard parcours en fitness, die overigens ook nog los te boeken zijn. 
Het is mogelijk individueel te trainen en om de concurrentie bij elkaar op te zoeken. Daarnaast hebben wij leuke arrangementen voor bedrijfsuitjes en groepen.
Weet je nog niet zeker of ObstacleSkillz of ObstacleGym iets voor is? Boek dan een proefles of een Free Session!

LESROOSTER

Dinsdag
FitJump 19:00 – 20:00
Boek
Donderdag
HIP & Thigh 19:00 – 20:00
Boek
Dinsdag
OCR Power 20:30 – 21:30
Boek
Donderdag
OCR Power 20:30 – 21:30
Boek
Dinsdag FitJump 19:00 – 20:00 Boek
Donderdag HIP & Thigh 19:00 – 20:00 Tickets verkrijgbaar op locatie
Dinsdag OCR Power 20:30 – 21:30 Boek
Donderdag OCR Power 20:30 – 21:30 Boek

Bekijk onze abonnementen, tarieven en groepslessen

DE TRAININGEN

OCR POWER TRAINING

Binnen Obstacle skillz kun je tijdens onze ‘’ OCR POWER ‘’ groepsles werken aan je klim techniek, leer efficiënter om gaan met je krachten en ga de uitdaging aan om al onze uitdagende obstakels te meesteren!
Genieten van een training bedoeld om jouw prestaties zowel op cardiovasculair gebied, als spierkracht gebied op de proef te stellen! Hou je van obstacle course races en zou jij je hier
specifieker voor willen klaar stomen?
Dan is dit een ideale workout voor jou!Onze ” OCR POWER ” is een full body workout gecreëerd om jouw binnen de kortste keren topfit te krijgen. Het is ook zeer effectief voor
vetverbranding, het verhoogd je stofwisseling tot ver na de workout! Hoe fijn is dat? Ben je klaar met trainen blijf je lekker door verbranden, dat is een win- win situatie!

HIP & THIGH

Binnen Obstacle skillz word er tijdens ‘’ HIP & THIGH ‘’ de nadruk gelegd op het vormgeven en versterken van de been/bil spieren en de core/buik spieren. Tijdens onze Booty Builder training zullen we naast oefeningen met eigen lichaamsgewicht ook gebruik maken van verschillende attributen zoals: elastieken, gewichten, kettlebells om de spieren zo effectief mogelijk te trainen.

FITJUMP

Fit worden, veel calorieën verbranden en afvallen? Fit Jump is de oplossing! Fit Jump is een mix van fitness, bootcamp en trampolinespringen en is zeer geschikt voor jong en oud (18+). Bij Fit Jump gebruik je al je spiergroepen en het verveelt nooit. Fit Jumpen is een unieke en te gekke ervaring die goed is voor je fysieke en algemene motorische ontwikkeling.

gallery

 

 

OBSTACLESKILLZ
van IJsendijkstraat 182
1442 LC Purmerend

Tel: +31299 200 332