DE TRAININGEN

OBSTACLE Fit

Onze ” OBSTACLE FIT ” een intense workout van 60 minuten met een hoge fun factor! Het is een total body workout gecreëerd om jouw binnen de kortste keren top fit te krijgen. Het is ook zeer effectief voor 
vetverbranding, het verhoogd je stofwisseling tot ver na de workout! Hoe fijn is dat? Ben je klaar met trainen blijf je lekker door verbranden, dat is een win- win situatie!

Tickets zijn verkrijgbaar op locatie

Vraag een groepsles aan

HIP & THIGH

 Tijdens deze women’s only  ‘’ HIP & THIGH ‘’ groepsles word de nadruk gelegd op het vormgeven en versterken van de been/bil spieren en de core/buik spieren. Tijdens onze Booty Builder training zullen we naast oefeningen met eigen lichaamsgewicht ook gebruik maken van verschillende attributen zoals: elastieken, gewichten, kettlebells om de spieren zo effectief mogelijk te trainen.

Tickets zijn verkrijgbaar op locatie

Boek een proefles

FITJUMP

Fit worden, veel calorieën verbranden en afvallen? Fit Jump is de oplossing! Fit Jump is een mix van fitness, bootcamp en trampolinespringen en is zeer geschikt voor jong en oud (18+). Bij Fit Jump gebruik je al je spiergroepen en het verveelt nooit. Fit Jumpen is een unieke en te gekke ervaring die goed is voor je fysieke en algemene motorische ontwikkeling.

Tickets zijn verkrijgbaar op locatie

Boek een proefles

gallery

OBSTACLE GYM

De focus ligt op sterker en fitter worden. Bij ObstacleSkillz in Purmerend kan je vanaf heden ook terecht bij ObstacleGym. De ultieme combinatie tussen een bikkelhard parcours en fitness, die overigens ook nog los te boeken zijn. 
Het is mogelijk individueel te trainen en om de concurrentie bij elkaar op te zoeken. Daarnaast hebben wij leuke arrangementen voor bedrijfsuitjes en groepen.
Ben jij benieuwd hoe ons Obstacle Ninja park is… of een van onze groepslessen… boek dan een proefles of een Free Session!

LESROOSTER

Dinsdag
FitJump 19:00 – 20:00
Boek
Donderdag
HIP & Thigh 19:00 – 20:00
Boek
Dinsdag
OCR Power 20:30 – 21:30
Boek
Donderdag
OCR Power 20:30 – 21:30
Boek
Dinsdag Donderdag
Hip & Thigh 19:00 – 20:00
FITJUMP 19:00 – 20:00  

Bekijk onze abonnementen, tarieven en groepslessen

OBSTACLESKILLZ
van IJsendijkstraat 182
1442 LC Purmerend

Tel: +31(0)299 200 332